Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat. NOBL Praha Váš specialista na kancelářský nábytek nejen v Praze.
Poslední přidané
Věšák Artur koňak
1 906 Kč 1 525 Kč
Seznam přání
Ke srovnání

Kancelářský nábytek od:

Kancelářský nábytek NOBL

Kancelářské židle

Kancelářská křesla

Kancelářská křesla

 

Luxusní dětský nábytek

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího

  1. Prodávající se zavazuje, že veškeré osobní údaje kupujícího, které získal při registraci kupujícího na internetových stránkách e-shopu www.nobldo48hodin.cz či nobl.cz/eshop, bude zpracovávat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění a bude tyto osobní údaje využívat pouze pro svou vnitřní potřebu v souvislosti s plněním svých závazků vyplývajících z kupní smlouvy, vyhodnocením provozu, funkce a hospodářských výsledků a v případě že kupující výslovně neudělí svůj nesouhlas, také k marketingovým účelům. Dále se také prodávající zavazuje tyto údaje poskytnou příslušné osobě, pokud mu tak ukládá zákon nebo rozhodnutí příslušného správního orgánu státní správy.
  2. Prodávající prohlašuje, že zpracování osobních údajů kupujícího provádí pouze přesně určení pracovníci prodávajícího.
  3. Kupující tímto prohlašuje, že registrací na internetových stránkách e-shopu www.nobldo48hodincz či www.nobl.cz/eshop/, souhlasí, ve smyslu § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platné znění, se zpracováním všech svých osobních údajů, poskytnutých prodávajícímu a zároveň potvrzuje jejich pravdivost a úplnost.
  4. Kupující se zavazuje případně vyhovět požadavkům prodávajícího na získání dalších údajů ze strany kupujícího za účelem ověření správnosti, úplnosti a pravosti údajů uvedených kupujícím v registračním formuláři na internetových stránkách e-shopu www.nobldo48hodin.cz či www.nobl.cz/eshop
  5. Uzavřené kupní smlouvy a registrace kupujících se archivuje, tato data jsou přístupná pouze určeným pracovníkům prodávajícího.

 

Nejprodávanější
Calypso
3 491 Kč 3 451 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Calypso XL SP4
4 066 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Calypso Grand SP1
4 341 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Skříň police 6 OH
4 577 Kč 4 120 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Kontejner pojízdný, 3 zásuvky + organizér
5 610 Kč 5 048 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Akční nabídka
Bobek Sitness 6
5 433 Kč 4 890 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Calypso
3 491 Kč 3 451 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Dětská židle Actikid 2428 A2
4 901 Kč 3 676 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Dětská židle Freaky 2436
7 163 Kč 5 372 Kč
Seznam přání
Ke srovnání
Dětská židle MyFlexo 2432
6 643 Kč 4 983 Kč
Seznam přání
Ke srovnání